Telefon: +385 91 2312484 info@laurastar.com.hr

Zašto koristimo direktnu prodaju

LAURASTAR sistemi za glačanje su funkcionalno drugačiji i napredni proizvodi sa nizom patenata i inovacijama. Da bismo potencijalnim korisnicima omogućili upoznavanje sa glavnim funkcijama proizvoda i nizom važnih koristi koje kupac ima od njih, to možemo efikasno samo učiniti direktnim pokazivanjem proizvoda, najčešće u domu stranke.

Omogućujemo tako zainteresiranom korisniku da sam isproba proizvod i uvjeri se u njegovu učinkovitost i lakoću uporabe u svom domu i okruženju te da na kraju sam donese svoje mišljenje o samom proizvodu. Naši suradnici imaju važnu konzultativnu ulogu sa kojom su dužni strankama pokazati funkcionalnosti proizvoda i ukazati na koristi koje LAURASTAR sistem može pružiti svakoj osobi ili obitelji te predstaviti strankama, na temelju dosadašnjih iskustva, najbolje rješenje za njih.

Pored navedenoga, takav bliski pristup nam omogućava da upoznamo svakog našeg kupca, vaše zahtjeve i probleme te na taj način možemo vam pružiti najbolju postprodajnu podršku ili savjet.